Ontwateren

Meer rendement behalen: onmogelijk? Wij geven advies in verschillende technieken op het gebied van het ontwateren van stoffen. Zo bieden we ondernemers de kans om het maximale uit hun processen te halen. Door stoffen te separeren ontstaat een vloeibare en een vaste stroom, die ofwel beide bruikbaar zijn dan wel minder verontreiniging opleveren. Zo wordt het proces rendabeler & kunnen operationele kosten de kop in worden gedrukt.

Output na het ontwateren van een stof
http://Papierverwerking%20door%20een%20separator%20van%20EYS%20met%20een%20vaste%20&%20droge%20stof%20als%20resultaat

Productkwaliteit verbeteren

Wij beschikken over meerdere succesvolle ontwateringsmethoden om maximaal vloeistof van een vaste stof te separeren. Door het creëren van twee afzonderlijke stromen neemt de kwaliteit van de output uit het proces toe. Zodoende verbetert ook de kwaliteit van het eindproduct.

Neem contact op voor advies
http://Papier%20ontwateren%20tijdens%20de%20verwerking%20met%20een%20separator%20beperkt%20de%20afvalstroom

Afvalstroom verkleinen

Dankzij ontwatering krimpt de hoeveelheid vocht uit het proces. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op transportkosten. De afvalstroom houdt minder volume en massa over om af te voeren. Kortom: het optimaliseren van het proces betekent automatisch het verkleinen van de afvalstroom.

Neem contact op voor advies
http://Installatie%20voor%20biovergisting

Reststroom opwaarderen

Van één waardevolle processtroom twee maken. Ontdek hoe door separatie een zuivere reststroom ontstaat. Daar bestaan tal van duurzame bestemmingen voor. Maak er hernieuwbare energie van om het proces mee te activeren. Oriënteer op de mogelijke opties voor upcycling & stuur aan op maximaal hergebruik van waardevolle energie.

Neem contact op voor advies

Advies voor de juiste scheidingstechniek?

Neem contact op