Over ons

Solliq Industry creëert meerwaarde voor ondernemers die processen beheren, specifiek zij die vaste- en/of vloeistoffen bewerken. Dat kunnen verscheidene industriële branches zijn. Elk type onderneming kampt met eigen uitdagingen die vragen om een oplossing. Onze adviseurs nemen uitvoerig de tijd om processen te bestuderen. Om maatwerk te bieden waar ondernemers resultaat mee behalen.

Naam Solliq Industry met industriële achtergrond
http://Kennisoverleg%20tussen%20twee%20mensen%20in%20veiligheidspak

Kennis & expertise

Wij werken met accountmanagers die meerdere jaren ervaring hebben in het adviseren van procesoplossingen. Daarmee hebben zij in het verleden de agrarische sector succesvol ondersteund. Onze mensen beschikken over verregaande kennis van technieken omtrent het ontwateren, mixen, pompenopslaan van stoffen. Zij kennen de ins en outs van vele machines & leveren daardoor de juiste oplossing waar processen mee vooruitkomen.

Neem contact op
http://Gosse%20Posthumus

Gosse Posthumus

Manager Industry

 

(+31) (0)6 21 17 65 54
http://Jeroen%20Ros

Jeroen Ros

Account Manager

(+31) (0)6 42 40 63 20
http://Catharinus%20Bruinsma

Catharinus Bruinsma

Project Manager

085 109 25 20
http://Industrieel%20productieproces%20inclusief%20operators

Erkende producenten

Wij optimaliseren industriële processen met machines die vervaardigd zijn door tal van betrouwbare partnerleveranciers. Dit zijn producenten die wereldwijd opereren en merken die erkend worden vanwege hun hoge mate van betrouwbaarheid & kwaliteit. Op dit sterke aanbod baseren wij ons gedegen maatwerkadvies.

Vraag brochure(s) aan

Advies nodig voor uw proces?

Stuur ons een e-mail